Üyelerimize Nefes Kredisi Başvuruları Başladı

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla “2021 Nefes Kredisi”, 10 Bankanın katılımı ile  PAZAR TSO, TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınmıştır.

Nefes Kredi Paketi ile;-Yıllık cirosu 10 Milyon TL altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 kayıp yaşayan; odamıza kayıtlı üyelere işletme sermayesi finansman imkânı sağlanacaktır.

• 2020 yılı cirosu 1 milyon TL’yi aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin TL,cirosu 1-10 milyon TL arasında olan KOBİ’ler ise azami 100 bin TL kredi kullanabilecektir.

• İşletmelere 6 ay ödemesiz dönem imkânı sağlanacak olan 2021 Nefes Kredisi uygulamasında, kredi geri ödemeleri 12 eşit taksitte yapılacaktır.

• Söz konusu uygulamada Hazine destekli KGF kefaleti sağlanacak olup, faiz oranı yıllık yüzde 17,50 olarak belirlenmiştir.

Katılımcı Bankalar
T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
T.GARANTİ BANKASI A.Ş.
YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş
AKBANK T.A.Ş.
DENİZBANK A.Ş.
ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.

Nefes Kredisi Kullanmak İsteyen Üyelerimiz Odamızdan alacakları Faaliyet Belgesi ile ilgili bankalara başvuruda bulunabilirler.

Üyelerimize Önemle duyurulur.

29 Ekim Kutlama Mesajı
Kız Kardeşim Projesi Kapsamında Odamız Ev Sahipliğinde İnternet Reklamcılığı ve Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi Verildi
Daire Büyüklüğüne Göre Otopark zorunluluğu Uygulaması Getiriliyor