TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı – 2020

Değerli Üyelerimiz;

KOBİ’lerin Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu geliştireceği ve potansiyel müşterisi hazır olan yenilikçi ürünlerin/süreçlerin, bir Müşteri Kuruluş eşliğinde ortaya çıkarılacağı ortaklı pTrojelerin desteklenerek gerek iş birliklerinin artırılması gerekse Ar-Ge destekleri için ayrılan kamu kaynaklarının daha etkin kullanımının sağlanması amacıyla “Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı (Sipariş Ar-Ge 2020)” açılmıştır. Çağrı ile ilgili tanıtım broşürü ekte sunulmaktadır.

Bahse konu çağrı kapsamında bir “Müşteri Kuruluş” ve en az bir “Tedarikçi Kuruluş” ortak başvuru yapabilecek olup, proje bütçesinin üst sınırı 2.500.000 TL olarak belirlenmiştir. Bilgilerinize sunulur.

Destekleme Çağrısı Broşürü

İndir (1,24 MB)

Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Hakkında Önemli Duyuru (27-28 Haziran 2020)
TÜBİTAK UFUK 2020 Kobi Destekleri Bilgilendirme Semineri