TOBB ve Pazar TSO İşbirliği İle Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne Tablet Bağışı

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde temin edilen 60 adet tablet bilgisayarın teslimatı gerçekleştirildi.Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Neşet Çakır ve Meclis Başkanı sayın Turan Karahan tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Nimet Büyük’e tabletler teslim edildi. Temsili 2 öğrenciye de tablet teslimatı yapıldı.Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Neşet Çakır, bu kampanyaya yardım duygusu taşıyan ve imkânı olan herkesin gönüllü katılması gerektiğinin altını çizerek, “TOBB ve Pazar TSO işbirliğiyle Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 adet tablet bilgisayarı teslim ettik. Sayın müdürüm iki öğrenciyi getirdi ve onlara iki tableti hediye etti. Bu sıkıntılı süreçte tüm STK, kooperatif ve güçlü kuruluşları, Pazarlı hayırsever iş adamlarını tablet temini konusunda desteğe davet ediyorum.” dedi.

KGF ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayınlandı
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Oda Borsa Genel Sekterleri İstişare Toplantısı Uzaktan Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Berat Kandili Kutlama Mesajı
2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"