TOBB 76.-77. Genel Kurulu, elektronik ortamda yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

-TOBB Ata’nın huzurunda

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB 76. - 77. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Başkanımızdan Trabzon / Araklı Sel Felaketi Baş Sağlığı ve Geçmiş Olsun Mesajı
Covid-19 Gerekçeli Kısa Çalışma Uygulamalarına İlişkin Fazla ve Yersiz Ödemelerin Terkini
İstiklal Marşının Kabulünün 100. Yıl Mesajı
KGF ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayınlandı