Pazar TSO'dan Elazığ'dan Sonra Malatya'ya da Ayrı bir Destek Daha

Pazar TSO tarafından deprem bölgesi Malatya'ya yeni bir yardım kampanyası daha başlatıldı. Vatandaşlar yardımlarını TSO binası önündeki araca teslim ederek yardım bölgesine gönderildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, düzenlediği basın açıklamasıyla yardım kampanyasını duyurdu.

30 Ocak Perşembe günü Pazar Ticaret ve Sanayi Odası binası önünde aracın yardım toplamaya başlayacağını anlatan Çakır, “İlk olarak Elazığ için bir tır dolusu malzemenin kampanyasını Pazar’dan başlatmıştık. Diğer ilçeler ve Rize merkezden de yapılan yardıjmlar ilşe bir tır yardım malzemesi Elazığ’a ulaştırıldı. Şimdi de depremin etkilediği diğer il Malatya için Perşembe günü sabah itibariyle oda başkanlığımız önünde kampanya başlatıyoruz. Meclis üyemiz Orhan Saymaz iş adamımız kendi arabasını tahsisi etti. İnşallah Cuma gününe kadar aracımızı doldurup deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.

Başkan Çakır, ihtiyaç duyulan ana maddelerle ilgili açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında, şu ifadelere yer verdi: (video için aşağıdaki linke tıklayınız)

29 Ekim Kutlama Mesajı
Yeni Koronavirüs Riskine Karşı 14 Kural
Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına Davet
Su Dışındaki Sıvı Ölçme Sistemleri ile Bazı Ölçü ve Tartı Aletlerinin Muayenesi İle İlgili Önemli Bilgilendirme
2.El Kara Taşıtı Alım Satım Belgelerini Almaya Hak Kazanan Üyelerimize Sertifikaları Başkanımız Tarafından Verildi.