İŞKUR Destekli KOSGEB Girişimcilik Kurs Başvuruları Başladı

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası,  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başvuruları başlamıştır. Pazar TSO'da  01-02-03-04 Ekim 2019 tarihleri arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir. Başvurular http://www.kosgeb.gov.tr/ adresinden online e-devlet sistemi yönlendirmesi ile yapılacaktır. Buna ek olarak, eğitime katılmak isteyen girişimci adaylarının T.C. Kimlik Kartları ile birlikte Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne (İŞKUR) bireysel olarak da başvuru yapmaları gerekmektedir. SON BAŞVURU TARİHİ 17-25 Eylül 2019' dur. Başvurularında sorun yaşayan girişimci adayları odamıza şahsen gelerek ilgili uzmanlarımızdan destek alabilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.

Eğitimin Adı: KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi