Isıl İşlem Operatör Kurs Duyurusu

25 Mayıs 2019 tarih ve 30784 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl İşleme Tabi Tutulması ve İşaretlenmesine dair yönetmeliğin " 9. maddesi hükümlerine göre 2020 yılı içerisinde yapılacak olan "Isıl İşlem Operatör Eğitimleri" aşağıda belirtilen tarihlerde adı geçen il müdürlüklerinde ve Zirai Karantina Müdürlüklerinde yapılacaktır.

Pazar TSO Kurumsal Web Sitesi Yenilendi
Pazar Kadın Girişimciler Kurulu Olağan Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Tamir ve Ayar Servisi Yetki Belgesi Duyurusu
Su Dışındaki Sıvı Ölçme Sistemleri ile Bazı Ölçü ve Tartı Aletlerinin Muayenesi İle İlgili Önemli Bilgilendirme