Dünyanın En Büyük 4 turizm Fuarlarından 24.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Davet

DÜNYANIN EN BÜYÜK 4  TURİZM FUARLARINDAN BİRİ

30 OCAK- 02 ŞUBAT 2020

TÜYAP FUAR VE  KONGRE MERKEZİ -  İSTANBUL

24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 60.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlıyor.

Katılımcıların profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilerle tanışmalarını sağlayan EMITT, sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir iş platformu. Fuara katılan tüm ziyaretçiler iş hacimlerini arttırma olanağına sahip. Fuara ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

Çek Ödeme Destek Kredisi ve Kredi Desteği Hakkında Kamuoyu Duyurusu
Rize'deki İş Dünyası ve STK'lardan Barış Pınarı Harekatına Asker Selamlı Destek