Devlet Destekleri Yönetim Sistemi DYS Duyurusu

DEVLET DESTEKLERİ YÖNETİM SİSTEMİ (DYS) DUYURUSU

Bilindiği üzere, ihracata yönelik devlet destek başvuruları (Turquality ve 2573 Sayılı Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar kapsamındaki başvurular hariç) 01.01.2021 tarihi itibariyle Destek Yönetim Sistemi (DYS) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, 01.01.2021 tarihinden itibaren yapılacak destek başvuruları, yalnızca Destek Yönetim Sistemi üzerinden kabul edilecek olup, 01.01.2021 tarihinden itibaren söz konusu başvurulara ilişkin KEP üzerinden destek müracaatı kabul edilmeyecektir. DYS tanımlama işlemini henüz gerçekleştirmemiş üyelerimizin destek başvurusunda bulunabilmeleri için aşağıdaki bağlantıda yer alan ve 04.01.2021 tarihinde güncellenmiş olan DYS Kılavuzundan faydalanarak kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Türkiye-Katar İş Forumu (Online) 29 Eylül 2020 Saat: 11.00
Isıl İşlem Operatör Kurs Duyurusu