Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi

KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek "Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi" başlıklı eğitime; Devletin verdiği destek ve teşviklerden istifade ederek pazarda var olmak, büyümek, işini geliştirmek isteyen vizyon sahibi girişimciler, yatırımcılar, sanayiciler, hizmet işletmesi sahip ve yöneticileri ile potansiyel yararlanıcılar katılabilecek olup, eğitimde tüm devlet kurumlarınca sağlanan destek ve teşvikler topluca sunularak bunlardan yararlanma yolları anlatılacaktır.

Eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir. Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Protokolü Odamızda İmzalandı
Sayısal Takograf (ST) Veri Analizi Projesi İle İlgili Duyuru
Zorunlu Kış Lastiği Değişimi Uyarısı
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı
TOBB Meybem Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Mesleki Yeterlilik Kursu Tamamlandı.
Ekmek Satışlarında Uygulanacak Hijyen Kuralları ve Alınacak Tedbirler.