Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Türk tarihinde askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Türk milletinin Çanakkale'de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhurbaşkanımız Tarafından Açıklanan Covid - 19 Ekonomik İstikrar Kalkanı Kararları
2019 Yılına Ait Bilgileri İçeren Yıllık İşletme Cetveli Giriş İşlemleri 31 Ağustos 2020 tarihine kadar Yapılacaktır.
KDV Beyanname ve Ödeme Süreleri İle BA-BS Bildirimlerinin Verilme Süreleri Uzatıldı
Ölçü ve Tartım Aletleri Muayenesi İçin Son Gün 28 Şubat 2019
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı