Başkanımızdan Türkiye Cumhuriyeti Barış Pınarı Operasyonu Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat'ın doğusunda yuvalanmış terör örgütlerini temizleyerek güvenli bölge oluşturmak amacıyla karadan ve havadan Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır.

Bu harekat ülkemiz ve milletimize karşı oynanan oyunların bozulması, bölgemizde barış, huzur ve güvenin sağlanarak istikrara kavuşturulması adına büyük önem taşımaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin güney sınırımızı tehdit eden terör örgütüne karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na Pazar Ticaret ve Sanayi Odası  olarak tam destek veriyoruz. Devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz.

Allah bu operasyonda görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"