Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı

Değerli üyelerimiz, enflasyonla hepbirlikte vereceğimiz mücadele  programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir. Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesini Odamıza 21 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde firma unvanları  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

NEŞET ÇAKIR

Pazar  Ticaret ve Sanayi Odası

İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması
Çay Üreticilerine Memlekete Dönüş İzin Tarihi ve Nasıl Alınacağı Cumhurbaşkanımız Tarafından Açıklandı