Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın İlgili genelgesinde Kış Lastiğinin, üzerinde M+S işareti bulunan ve 7 Co’nin  altındaki sıcaklıklarda yol tutuşunu artırmak amacıyla bileşimi özel olarak belirlenmiş ve sırt yüzeyinde özel olarak tasarlanmış desenleri bulunan lastik türü olduğu, Sadece buzlu zeminlerde kullanılabilen çivili lastiğin de kış lastiği yerine geçtiği belirtilmiştir.

İlimiz genelinde kış lastiği uygulaması 01 Aralık 2018 – 1 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması uygun görülmüş olup, bu süre zarfında Emniyet Müdürlüğümüze bağlı trafik ekiplerince kış lastiği denetimleri aralıksız olarak yapılacaktır. Genelgeye uymayan sürücüler hakkında belirlenen cezai işlemler uygulanacaktır.

Üyelerimize , vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

MEGİP Rize İl Çalışma Grubu İlk Toplantısı Gerçekleştirildi
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
TOBB Türkiye 100" Son Başvuru - 31 Ocak 2019
İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması