Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları

Sanayi tarifesinden elektrik indirimi almak isteyen imalatçı firmalar bağlı oldukları Ticaret Odaları veya Sanayi Odalarına başvuru yaparak Kapasite Raporu aldıktan  sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüklerine başvuru yaparak Sanayi Sicil Belgesi talebinde bulunurlar ve daha sonra bağı oldukları elektrik dağıtım kurumuna başvuru yaparak indirimli tarife olan sanayi tarifesinden elektrik aboneliği değişimi talebinde bulunurlar ve bu başvurularında aşağıdaki belgeleri ilgili elektrik dağıtım firmasına ibraz ederler.

İndirimli elektrik kullanmak isteyen tüm imalatçı üyelerimize önemle duyurulur.

SANAYİ TARİFESİNDEN ELEKTRİK ABONELİĞİ BAŞVURU BELGELERİ

Kimlik veya ehliyet fotokopisi

Vergi levhası

İmza sirküleri

Vekâlet eden var ise vekâletname ve vekilin kimlik fotokopisi

Firma kaşesi

Sanayi Sicil Belgesi

2019 Yılı Rize İli Müşterek Oda , Borsa Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.
İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"
Odamız Üye Aidat Borcu Olan Üyelerimizin Dikkatine. Yapılandırma Son Günü 31.07.2018
Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları