Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.

5174 sayılı  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği , Odalar ve Borsalar kanunu  gereği  dört ayda bir yapılması gereken  Rize il oda - Borsa Müşterek Toplantısı  12 aralık 2018 çarşamba Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda üyelerin mesleki sorunları ve bölgenin ekonomik sorunları tartışıldı.

Toplantıya Rize TSO  Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan, Çayeli TSO başkanı M.Ali Mert ve Ardeşen TSO başkanı İsmail Kuyumcu konuşmacı olarak katılırken, oda ve borsaların yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu.

TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Rize Ticaret Borsasında Düzenlendi
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
KOSGEB - İşkur Girişimcilik Kursu Haziran' da Başlıyor.
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı