Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.

5174 sayılı  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği , Odalar ve Borsalar kanunu  gereği  dört ayda bir yapılması gereken  Rize il oda - Borsa Müşterek Toplantısı  12 aralık 2018 çarşamba Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda üyelerin mesleki sorunları ve bölgenin ekonomik sorunları tartışıldı.

Toplantıya Rize TSO  Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan, Çayeli TSO başkanı M.Ali Mert ve Ardeşen TSO başkanı İsmail Kuyumcu konuşmacı olarak katılırken, oda ve borsaların yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Eğitim Faaliyeti Duyurusu
Pazar TSO İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimi Gerçekleştirildi.
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları