Pazar TSO İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimi Gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimi 27.02.2019 Çarşamba Günü Saat: 10.00 – 16.00 arasında Odamız Hizmet binasında gerçekleştirildi.   Seçim sonucunda İcra Kurulları listesi aşağıdaki gibidir.

İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU

ASIL ÜYE

Leyla TAŞKIN

Şengül ÇAKIR ÇOLAK

YEDEK ÜYE

NALAN BAKOĞLU

MEHVEŞ BUL

İL GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU

Asıl üye

Arif ATACAN

YEDEK ÜYE

ÖMER SAYMAZ

Seçimlerden sonra Yönetim kurulu Başkanı Neşet Çakır’ın Başkanlığında yapılan toplantıda;  Her iki kurulun İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
Başkanımız'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru
İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması