Pazar TSO İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimi Gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimi 27.02.2019 Çarşamba Günü Saat: 10.00 – 16.00 arasında Odamız Hizmet binasında gerçekleştirildi.   Seçim sonucunda İcra Kurulları listesi aşağıdaki gibidir.

İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU

ASIL ÜYE

Leyla TAŞKIN

Şengül ÇAKIR ÇOLAK

YEDEK ÜYE

NALAN BAKOĞLU

MEHVEŞ BUL

İL GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU

Asıl üye

Arif ATACAN

YEDEK ÜYE

ÖMER SAYMAZ

Seçimlerden sonra Yönetim kurulu Başkanı Neşet Çakır’ın Başkanlığında yapılan toplantıda;  Her iki kurulun İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi
KOSGEB Girişimcilik Kursu Başvuruları Devam Ediyor
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimi Seçildi