Pazar TSO'dan Elazığ'dan Sonra Malatya'ya da Ayrı bir Destek Daha

Pazar TSO tarafından deprem bölgesi Malatya'ya yeni bir yardım kampanyası daha başlatıldı. Vatandaşlar yardımlarını TSO binası önündeki araca teslim ederek yardım bölgesine gönderildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, düzenlediği basın açıklamasıyla yardım kampanyasını duyurdu.

30 Ocak Perşembe günü Pazar Ticaret ve Sanayi Odası binası önünde aracın yardım toplamaya başlayacağını anlatan Çakır, “İlk olarak Elazığ için bir tır dolusu malzemenin kampanyasını Pazar’dan başlatmıştık. Diğer ilçeler ve Rize merkezden de yapılan yardıjmlar ilşe bir tır yardım malzemesi Elazığ’a ulaştırıldı. Şimdi de depremin etkilediği diğer il Malatya için Perşembe günü sabah itibariyle oda başkanlığımız önünde kampanya başlatıyoruz. Meclis üyemiz Orhan Saymaz iş adamımız kendi arabasını tahsisi etti. İnşallah Cuma gününe kadar aracımızı doldurup deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.

Başkan Çakır, ihtiyaç duyulan ana maddelerle ilgili açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında, şu ifadelere yer verdi: (video için aşağıdaki linke tıklayınız)

Başsağlığı ve Vefat Haberi - Rize'mizin Başı Sağolsun
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Kız Kardeşim Projesi Kapsamında Odamız Ev Sahipliğinde İnternet Reklamcılığı ve Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi Verildi
Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Başkanımızdan Anneler Günü Kutlama Mesajı