Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Altın Ordu Belediye Başkanı Sn. Aşkın Tören'e Ziyaret.

29 eylül Pazartesi Günü saat 14:30 da Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı sn.Neşet ÇAKIR ve beraberinde ki heyet Başkan Yrd.sn.Nevzat BAYRAKTUTAN Meclis Bşk. Yrd. sn.Orhan SAYMAZ,Meclis üyesi sn.İlyas ENGİN,RTE Doç.sn.Mehmet TATOĞLU ve TOBB Kadın Girişimciler İcra kurulu üyesi sn.Leyla TAŞKIN Altın Ordu Belediye Başkanı sn.Aşkın TÖREN'i makamında ziyaretlerde bulundular.Altın Ordu Belediye Baş.sn.Aşkın TÖREN Pazar ilçesinin konumu itibariyle "Fuar Merkezi" ve "Bölge Ticaret Merkezi" haline dönüşmesi gerektiğini belirterek yapılmakta olan RİZE-ARTVİN HAVALİMANI'nın vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu .Heyet Ordu-Giresun Hava limanının Ordu halkına Gülyalı ilçesine avantaj ve Dezavantajlarını inceleyerek Pazar Hava limanı için geç kalınmadan önlemler alınmasını,İlçe halkının ekonomik ve sosyoekonomik yararlarını inceleyerek yapılan incelemeleri rapor şekline dönüştürdüler.

Misafir perverliği ve ilgi alakalarından dolayı Altın Ordu Belediye Başkanı Sn. Aşkın TÖREN'e ilçemiz ve odamız adına teşekkür ediyoruz.

İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması
İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru