Odamıza Eleman Alımı Yapılacaktır

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, “İktisat, işletme lisans mezunu, İngilizce bilen, sicil memuru olarak çalışacak sözleşmeli eleman alacağız. Başvurular başladı. Bizzat Pazar TSO binamıza gelerek başvuruda bulunacak olanlar arasında 6 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’de mülakat yapılacak.” dedi.

Başkan Çakır , yabancı dil şartının TOBB tarafından istenen bir kriter olduğunu sözlerine ekleyerek, sınavın yönetim kurulu, meclis başkanı ve üyelerinin de katılımıyla şeffaf bir ortamda gerçekleştirileceğini kaydetti.

Halkımıza duyurulur.

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
5. Samsun İnşaat Fuarı 2019 'a Davet
Başkanımız'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!