Kız Kardeşim Projesi Kapsamında Odamız Ev Sahipliğinde İnternet Reklamcılığı ve Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi Verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye’nin katkılarıyla hayata geçen ve kadınların ekonomik hayata etkin bir şekilde katılımını desteklemeyi amaçlayan Kız Kardeşim Projesi kapsamında kadınlarımıza yönelik ‘’İnternet Reklamcılığı ve Mobil Fotoğrafçılık eğitimleri verilmiştir.
Pazar TSO ev sahipliğinde ,TOBB Pazar Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu ile HABİTAT Master eğitmeni Nuriye Akın tarafından ‘’İnternet Reklamcılığı ve Mobil Fotoğrafçılık konusunda uygulamalı eğitimler verilmiştir.

Pazar TSO toplantı salonunda iki ayrı oturumda gerçekleşen eğitimler yaklaşık 3 saat sürmüştür.

Miraç Kandili Kutlama Mesajı
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Korona Virüsü İle İlgili Birlik Beraberlik Mesajı
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
Rize İli Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Ardeşen TSO Ev Sahipliğinde Ardeşen'de Gerçekleştirildi
İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması