İŞKUR Destekli KOSGEB Girişimcilik Kurs Başvuruları Başladı

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası,  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başvuruları başlamıştır. Pazar TSO'da  01-02-03-04 Ekim 2019 tarihleri arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir. Başvurular http://www.kosgeb.gov.tr/ adresinden online e-devlet sistemi yönlendirmesi ile yapılacaktır. Buna ek olarak, eğitime katılmak isteyen girişimci adaylarının T.C. Kimlik Kartları ile birlikte Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne (İŞKUR) bireysel olarak da başvuru yapmaları gerekmektedir. SON BAŞVURU TARİHİ 17-25 Eylül 2019' dur. Başvurularında sorun yaşayan girişimci adayları odamıza şahsen gelerek ilgili uzmanlarımızdan destek alabilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.

Eğitimin Adı: KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Eğitim Tarihi: 01-02-03-04 Ekim 2019

Eğitimin Yeri: Pazar TSO Eğitim ve Konferans Salonu

Son Başvuru Tarihi : 17-25 Eylül 2019

Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
Başkanımız'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başsağlığı ve Vefat Haberi - Rize'mizin Başı Sağolsun
İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.