Isıl İşlem Operatör Kurs Duyurusu

25 Mayıs 2019 tarih ve 30784 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl İşleme Tabi Tutulması ve İşaretlenmesine dair yönetmeliğin " 9. maddesi hükümlerine göre 2020 yılı içerisinde yapılacak olan "Isıl İşlem Operatör Eğitimleri" aşağıda belirtilen tarihlerde adı geçen il müdürlüklerinde ve Zirai Karantina Müdürlüklerinde yapılacaktır.

Isıl İşlem Operatör Kurs Duyurusu
2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yapanlara Yetki Belgesi Zorunluluğu
5. Samsun İnşaat Fuarı 2019 'a Davet
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Miraç Kandili Kutlama Mesajı