Eğitim Faaliyeti Duyurusu

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin her mevsim farklı tatlar sunan kenti Rize, Coğrafi konumun sunduğu fırsatlarla bir doğa ve kültür cenneti durumundadır. Kuzeydoğu Anadolu'nun turizm potansiyeli en yüksek kentlerinden biri olarak yükselmeye devam ederken , yılın dört mevsiminde fırsat tanıdığı aktivitelerle gezginlerin listelerinde her geçen gün daha üst sıralara çıkmaktadır. İlimiz tarihi , turistik , ekonomik , kültürel ve doğal güzelliklere sahip olması ve bu değerlerini yurtiçi ve yurtdışı tanıtım organizasyonlarında etkin bir şekilde tanıtması son yıllarda ilimizi ziyaret eden turist sayısında artış sağlamıştır. Son yıllarda başta Arap turistler olmak üzere yerli ve yabancı ziyaretçi sayısındaki artış genel anlamda tüm hizmet birimlerimizin turizm konusunda katkıda bulunması gerekmektedir.

Bu kapsamda , Rize İli ve İlçelerinde  turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarının bilgi ve becerilerini yükseltmek , hizmet kalitelerini arttırmak amacıyla  ÖN BÜRO, KONAKLAMA , SERVİS ,YİYECEK İÇECEK VE YÖNETİM branşlarında Kültür ve Turizm Bakanlığı eğitim uzmanlarınca eğitim verilmesi planlanmaktadır.
İlgilenen üye işyerlerimizin odamıza bilgi vermeleri önemle rica olunur.

Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
Başkanımız'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme