Eğitim Faaliyeti Duyurusu

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin her mevsim farklı tatlar sunan kenti Rize, Coğrafi konumun sunduğu fırsatlarla bir doğa ve kültür cenneti durumundadır. Kuzeydoğu Anadolu'nun turizm potansiyeli en yüksek kentlerinden biri olarak yükselmeye devam ederken , yılın dört mevsiminde fırsat tanıdığı aktivitelerle gezginlerin listelerinde her geçen gün daha üst sıralara çıkmaktadır. İlimiz tarihi , turistik , ekonomik , kültürel ve doğal güzelliklere sahip olması ve bu değerlerini yurtiçi ve yurtdışı tanıtım organizasyonlarında etkin bir şekilde tanıtması son yıllarda ilimizi ziyaret eden turist sayısında artış sağlamıştır. Son yıllarda başta Arap turistler olmak üzere yerli ve yabancı ziyaretçi sayısındaki artış genel anlamda tüm hizmet birimlerimizin turizm konusunda katkıda bulunması gerekmektedir.

Bu kapsamda , Rize İli ve İlçelerinde  turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarının bilgi ve becerilerini yükseltmek , hizmet kalitelerini arttırmak amacıyla  ÖN BÜRO, KONAKLAMA , SERVİS ,YİYECEK İÇECEK VE YÖNETİM branşlarında Kültür ve Turizm Bakanlığı eğitim uzmanlarınca eğitim verilmesi planlanmaktadır.
İlgilenen üye işyerlerimizin odamıza bilgi vermeleri önemle rica olunur.

Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Sayısal Takograf (ST) Veri Analizi Projesi İle İlgili Duyuru
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Odamıza Eleman Alımı Yapılacaktır
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru