Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.    Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Pazarlı hemşehrilerimin , Üyelerimizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

Neşet ÇAKIR

Pazari Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB - İşkur Girişimcilik Kursu Haziran' da Başlıyor.
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
Sayısal Takograf (ST) Veri Analizi Projesi İle İlgili Duyuru
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı