Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.    Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Pazarlı hemşehrilerimin , Üyelerimizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

Neşet ÇAKIR

Pazari Ticaret ve Sanayi Odası

İstihdam Seferberliği 2019 Müşterek Basın Açıklaması
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Rize Ticaret Borsasında Düzenlendi