Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı

Değerli üyelerimiz, enflasyonla hepbirlikte vereceğimiz mücadele  programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir. Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesini Odamıza 21 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde firma unvanları  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

NEŞET ÇAKIR

Pazar  Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB Türkiye 100" Son Başvuru - 31 Ocak 2019
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ölçü ve Tartım Aletleri Muayenesi İçin Son Gün 28 Şubat 2019
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
Kısa Çalışma Düzenlemesi
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı