Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı

Değerli üyelerimiz, enflasyonla hepbirlikte vereceğimiz mücadele  programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir. Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesini Odamıza 21 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde firma unvanları  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

NEŞET ÇAKIR

Pazar  Ticaret ve Sanayi Odası

2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yapanlara Yetki Belgesi Zorunluluğu
Başsağlığı ve Vefat Haberi - Rize'mizin Başı Sağolsun
KOSGEB Girişimcilik Kursu Başvuruları Devam Ediyor
Başkanımızdan 19 Mayıs Kutlama Mesajı
KOSGEB - İşkur Girişimcilik Kursu Haziran' da Başlıyor.
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil toplum Lideri Seçildi