Başkanımızdan Anneler Günü Kutlama Mesajı

Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturur. Annelerimiz, hoşgörünün, karşılıksız özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı, hayatla aramızdaki en güçlü bağlardır.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahiptir. Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır.

Yüce dinimizin 'Cennet anaların ayakları altındadır.' ifadeleri ile kutsallıkları belirtilen en kıymetli varlıklarımız, her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Devletimiz, toplum hayatının temel direği olan annelerimizin toplumda hak ettiği yeri alması, her alanda eşit haklara sahip olabilmesi, yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri içi gerekli düzenlemeleri yapmaktadır. Bizlerde sadece bu günde değil, yılın her gününde annelerimizi mutlu etmek, yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak için çaba sarf etmeliyiz.

Bu düşüncelerle, başta şehit ve gazi annelerimiz ile engelli çocuk büyüten fedakâr annelerimizin olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

MEGİP Rize İl Çalışma Grubu İlk Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi