Başkanımız'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha bitirip umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla daha giriyoruz. Artık yeni yılın heyecanı içindeyiz. Öncelikle yeni yıl tüm insanlığa sevinç, huzur, barış ve refah getirsin.

2020 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz İlçemizin, İlimizin , Ülkemizin  daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

Odamız yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte paylaşıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının başta tüm insanlığa, ülkemize ve İlçemize , ülkemize huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi