Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Başkanı Mustafa Memoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Pazar’da görevine başlayan Kaymakam Çelik’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette ilçe hakkında görüş alış-verişinde bulunduklarını belirten Başkan Memoğlu, ilçe yararına yapılabilecek çalışmalar ve sorunların çözümüne yönelik karşılıklı dayanışma içinde olma temennilerinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.
Kaymakam Çelik’te ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette Meclis Kurulu Başkanı Recep Ali Çatan, meclis ile yönetim kurulu üyeleri Nurettin Altaylar, Sinan Sarı ve Ekrem Buyuk’ da hazır bulundu.
Bu arada terör saldırılarını da kınayan Memoğlu, ilçe Jandarma komutanı Üsteğmen Gökhan Erer ile İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan'a makamlarında taziye ziyaretlerinde bulundu.
Memoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her türlü terörü kınadıklarını ifade ederek, “Ülkemizin birliğine ve beraberliğine saldıran başta PKK, DAEŞ ve FETÖ olmak üzere her türlü terörü ve destekçilerini lanetliyoruz. İstanbul’da polisimize, Kayseri’de askerimize saldıran terör odaklarını şiddetle kınıyoruz. Vatanı, bayrağı ve milleti için şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılara şifalar ve herkese sabırlar diliyoruz. “dedi. HABER:haberguven.com